3 éves gyártói garancia

A 3 éves garancia (jótállás) a 2012. január 1. után vásárolt, a vonatkozó, mindenkor hatályos magyar jogszabályok (jelenleg a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet) által jótállási körbe rendelt termékekre vonatkozik.

A 3 éves garancia nem vonatkozik a jubileumi 2012. évet megelőzően vásárolt VOLTCRAFT termékekre, a CONRAD Magyarország (Szinker Kft) által értékesített, nem VOLTCRAFT márkanévvel ellátott termékeinkre (ezekre a jogszabály szerinti határidőben biztosítjuk a garanciát), és nem érinti a kellékszavatossági szabályokat sem.

Minőség

Termékeinket olyan gyárakban állítják elő, amelyek megfelelnek az európai piac magas minőségi elvárásainak. A Voltcraft termékek megfelelnek minden nemzeti és nemzetközi minőségi- és biztonsági előírásnak, mint a CE és EN, valamint TÜV-GS és VDE. Továbbá teljes élettartamuk során, gyártás, üzemeltetés és megsemmisítés; a lehető legjobban ügyelnek a környezetvédelemre és természetesen az RoHS irányelveket is betartják.

Kalibrálási szolgáltatás

Egy Voltcraft mérőműszert a nagy pontosság jellemzi és ezt a tulajdonságát hosszú ideig megtartja. Amennyiben ez az eszköz egy ISO tanúsítvánnyal rendelkező üzemben, pl. labor vagy gyártásban kerül használatra, kalibrációval kell rendelkeznie.

A legtöbb VOLTCRAFT mérőműszernél ez nem jelent gondot, mivel a VOLTCRAFT termékekhez kizárólag a Conradnál minimális díj ellenében, kalibrálási bizonylatot kínálnak, mely a DIN ISO 9000 ill. az OKD (Német kalibrálási szolgálat) szabványok szigorú előírásait a DIN EN 17025 szerint igazolja. Az innovatív technikai szint és a szigorú gyártási eljárásokon kívűl a műszerek kalibrálási lehetősége a felhasználási terület jelentős növekedését jelenti. A kalibrálásnak köszönhetően a Voltcraft- műszerek mindenhol, így a DIN ISO által tanusított üzemek munkafolyamataiban is bevetésre kerülhetnek.

Voltcraft akkutöltő készülékekVOLTCRAFT akkutöltők
Voltcraft tápegységekVOLTCRAFT tápegységek
Voltcraft méréstechnikai műszerekVoltcraft mérőműszerek